УЪРКШОП С МАРИАН ВЪЛЕВ


Броени дни след премиерата на режисьорския си дебют „Лошо момиче“ и след представянето му на Московския международен филмов фестивал, Мариан Вълев потвърди своето участие и на четвъртото издание на BIFF в Бургас, където ще проведе уъркшоп по актьорско майсторство.

Курсът е предвиден за изкушените да се занимават с актьорско майсторство, режисура, театър и кино и ще послужи за вдъхновението, което да ви накара да развиете таланта си и да повярвате в собствените си възможности.

От позицята си на сценарист на филма Мариан Вълев ще сподели личния си опит за създаване на персонажи, които правят историята истинска и вълнуваща, и ще наблегне върху работата на актьора при изграждане на силен и органичен образ.

Посредством практически задачи участниците ще имат възможност да задълбочат уменията си и да разработят инструментариума на добрия актьор, от който да черпят при развиването на характер за пиеса или филм. Ще се научат да предизвикват себе си и да си служат с най-ценния похват на актьора – въображението.

Кога: 18-20 юли
Къде: ATLANTIS Resort – кв. Сарафово
Регистрационна такса
Ранно записване до 20 юни – 150 лв.
Записване след този срок до 5 юли – 220 лв.
Пакетни цени за регистрационна такса и настаняване в комплекс Atlantis Resort.
За информация и записване: info@burgasfilmfest.com