Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezkrain/burgasfilmfest.com/2017/wordpress/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5837

Виж! Книгата

"Когато навън е навътре - дневници на изолацията"

В несигурните мигове на извънредното положение и наложената изолация през пролетта на 2020 г. независимото месечно издание за култура “Виж!” покани писатели, поети, фотографи, художници и илюстратори да разкажат какво е усещането, когато навън значи навътре.

Резултатът са творби от 72 автори, сред които попадат както световноизвестни имена като Георги Господинов и Теодор Ушев, така и редица други популярни или съвсем неизвестни досега творци от различни области, поколения и краища на света.

С помощта на издателство ИК “Жанет 45” този творчески дневник на дните, прекарани в изолация, се превърна в единствения физически спомен от един интересен и необичаен период от живота ни.

На 24 юли в рамките на Международен филмов фестивал Бургас / Burgas International Film Festival, издателят Камелия Величкова, отговорният редактор Мая Стефанова и Светослав Тодоров – редактор на изданието ще разкажат лично за проекта, а след събитието на място ще може да се сдобиете и със самата книга.

[kiwi-social-bar id="2012"]
[kiwi-social-bar id="2014"]
[kiwi-social-bar id="2016"]
[kiwi-social-bar id="2019"]