Warning: A non-numeric value encountered in /home/bezkrain/burgasfilmfest.com/2017/wordpress/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5837

В интонацията на голямата Одеса – Русия

Режисьор: Александър Брунковски

Сценаристи: Александър Брунковски; Сусана Алперина

Опеартор: Ирина Уралская; Виолета Агапова; Виктор Яхменов

в ролите: Евгени Ситиу; Алексей Вертков; Павел Ворожцов и др.

Някога пристанищният град Одеса е бил създаден специално като убежище за хората от различни националности и религии. Хуморът е специален език и начин на комуникация, който помага на хората от Одеса да се разбират един друг. Парадоксално обаче, жителите на морския град, постоянно го напускат. Филмът се опитва да открие отговора на този феномен, снимайки граждани на Одеса, които живеят в Германия, Израел, Украйна, Русия, Австрия, Франция и други места.

 

Александър Брунковски

Александър Брунковски

режисьор

Александър Бруновски е режисьор, сценарист и художник. Той е роден в Одеса. През 1982 г. завършва художественото училище в Одеса. Работи като театрален и киноизпълнител. През 1996 г. завършва катедра „Режисура“ на ВГИК (курс на Марлен Хутчиев). Той е член на екипа на създателите на канала „Kultura“ на руската телевизия. Александър Брунковски бе домакин и режисьор на популярната телевизионна програма „Searcher“.